#1 2016-02-05 23:21:06

innovationz
Member
Registered: 2016-02-05
Posts: 2

Celtic knot solver not working for toolkit

When I press unlock any it captures the celtic knot but it just shows a screenshot of it with no solution. This is only for the toolkit. The web browser one works fine

Offline

#2 2016-02-06 09:40:51

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 521

Re: Celtic knot solver not working for toolkit

You might have part of an old version loaded which causes an error. You can fix this by rightclicking inside the app and clicking reload.

Offline

#3 2016-02-06 09:48:27

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 521

Re: Celtic knot solver not working for toolkit

Actually this might also be caused by not having overlay permission enabled, however that should be enabled by default. You can enabled it by clicking the spanner on the top right of the app and checking the "show overlay" checkbox.

Offline

#4 2016-02-06 20:08:45

innovationz
Member
Registered: 2016-02-05
Posts: 2

Re: Celtic knot solver not working for toolkit

The show overlay fix worked. Thanks man.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB