#1 2020-10-16 10:55:47

dilker1
Member
Registered: 2020-10-12
Posts: 4

Sound not working sometimes.

Hello,

noticed I have a rather weird problem with my afk warden sometimes. It often happens that the sound queue doesn't play when triggered.
Same for the Seren Spirit allert. I used the global allert in first instance, when the bug started to happen switched over to a norma audio allert.

Both still doing the same problem. Any clue if this is a bug or something on my end perhaps?
http://prntscr.com/v0hu0q

Offline

#2 2020-10-16 10:58:56

dilker1
Member
Registered: 2020-10-12
Posts: 4

Re: Sound not working sometimes.

Forgot to mention something! The bug resets itself when reloading / restarting the application, till it happens again.

Offline

#3 2020-10-16 17:01:34

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 992

Re: Sound not working sometimes.

Can you double check for me that the volume button isn't on mute
KD8mwSB.png

Offline

#4 2020-10-16 18:04:26

crazye97
Member
Registered: 2019-03-19
Posts: 30

Re: Sound not working sometimes.

I will say that I do get this on occasion, usually when Alt-1 has been open for a while and I open a new instance of RS. Similarly, the slider solver starts to lag but is fine if I restart Alt-1.

Offline

#5 Yesterday 11:59:33

dilker1
Member
Registered: 2020-10-12
Posts: 4

Re: Sound not working sometimes.

@Skillbert

Not muted, this is how it stands for me http://prntscr.com/v2ag1g

Offline

Board footer

Powered by FluxBB