#1 2020-12-09 02:56:56

mschiclet
Member
Registered: 2020-12-03
Posts: 2

Alt1 isn't working

Uninstalled and reinstalled and in the hidden icons I get rs window not linked.   If I have icon at bottom it tells me its already running but its not showing up

Last edited by mschiclet (2020-12-09 02:57:43)

Offline

#2 2020-12-11 08:11:45

crazye97
Member
Registered: 2019-03-19
Posts: 45

Re: Alt1 isn't working

Right-click on the icon and open Settings. On the capture tab, is rs2client.exe selected?

Offline

#3 2020-12-15 18:43:44

mschiclet
Member
Registered: 2020-12-03
Posts: 2

Re: Alt1 isn't working

Thank you so much that fixed it, much appreciated.  Merry Christmas

Offline

#4 2021-01-04 09:50:59

Platon
Member
Registered: 2021-01-04
Posts: 1

Re: Alt1 isn't working

I have same problem but I can't see any settings:

https://ibb.co/Df1HKgv

Anyone that can help?

I looked in properties but that doesn't help.

Last edited by Platon (2021-01-04 09:51:28)

Offline

#5 2021-01-04 10:21:53

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 999

Re: Alt1 isn't working

After starting alt1 click the alt1 icon in the system tray and then do what crazye97 said. The system tray is in the dropdown next to your battery indicator on the top-right of your screen.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB