#1 2015-07-04 19:41:39

Zodis
Member
Registered: 2015-07-04
Posts: 2

Can't find Clue on screen after update.

I did the new update, and restarted Alt 1 and when I click "Unlock Any", it can't find it now. Was working fine until update.

Also the Unlock Any button has tons of lines through it vertically.

Last edited by Zodis (2015-07-04 19:44:06)

Offline

#2 2015-07-05 01:28:44

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 999

Re: Can't find Clue on screen after update.

The vertical lines are happening because it is still using old cache, you can fix this by rightclicking the app and clicking reload. This will probably also solve detection error. Is it doesn't work after reloading, you might have the same problem as on this thread: http://runeapps.org/forums/viewtopic.php?id=132

Offline

#3 2015-07-06 00:25:59

Zodis
Member
Registered: 2015-07-04
Posts: 2

Re: Can't find Clue on screen after update.

Skillbert wrote:

The vertical lines are happening because it is still using old cache, you can fix this by rightclicking the app and clicking reload. This will probably also solve detection error. Is it doesn't work after reloading, you might have the same problem as on this thread: http://runeapps.org/forums/viewtopic.php?id=132

Nope, still problem. I even reinstalled Alt 1. Last version of Alt 1 worked but not anymore since update.

Offline

#4 2015-07-28 00:48:02

Sarah
Guest

Re: Can't find Clue on screen after update.

Hey i had same problem and even eith pixel enabeled it wouldnt work..
i turned on the debug draw pixel option and its working now...

#5 2015-07-28 08:07:14

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 999

Re: Can't find Clue on screen after update.

Debug mode shouldn't change anything, it is probably something else that changed. Also, some apps might break with both debug and compat mode as the debug overlay might hide interfaces.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB