#1 2022-08-20 13:07:02

Xander
Member
Registered: 2022-08-20
Posts: 2

Clue Solver not working...

I hate to sound like a broken record but I've come to a standstill reading the forums and trying to fix this myself. Simply put, clue solver is not detecting any clues at all, towers, anagrams, lockboxes, anything.
What I've tried-
Setting 3d nvidia settings to default-
Turning on High DPI Scaling override-
Ensuring I had full headers and locked interfaces-
Uninstalling and reinstalling Alt 1-
Changing Capture type-
Ensuring I didnt have FXAA on-

NONE of these have worked. Unless I missed something I'm at a loss. Here is the screenshot-
https://gyazo.com/d9ec57e76e8c23aa438f37f49960d6c0
I hope someone can help me. Thank you

Offline

#2 2022-08-20 13:37:10

crazye97
Member
Registered: 2019-03-19
Posts: 147

Re: Clue Solver not working...

Is your in-game interface scaling 100%?

Offline

#3 2022-08-21 19:15:03

Xander
Member
Registered: 2022-08-20
Posts: 2

Re: Clue Solver not working...

Id had it set to 120% for my big monitor. Didnt know that would bamboozle the toolkit but setting it back fixed the issue. Thanks for your help!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB