#1 2015-01-26 13:26:35

BestMate
Member
Registered: 2015-01-26
Posts: 5

Need some help

I download Runeapps today and I was getting this message when I first downloaded it: http://gyazo.com/627b7025d13d98777bcab491ea92d48b I deleted it and re downloaded it as nothing happened when I clicked solve the issue.

When I re downloaded it I am now getting this message: http://gyazo.com/f6319fcaac7107cdb14bf8c1aa74a5d7 If I click ok it just closes. if I click details I get this:


PLATFORM VERSION INFO
    Windows             : 6.1.7601.65536 (Win32NT)
    Common Language Runtime     : 4.0.30319.34209
    System.Deployment.dll         : 4.0.30319.34244 built by: FX452RTMGDR
    clr.dll             : 4.0.30319.34209 built by: FX452RTMGDR
    dfdll.dll             : 4.0.30319.34244 built by: FX452RTMGDR
    dfshim.dll             : 4.0.41209.0 (Main.041209-0000)

SOURCES
    Deployment url            : http://runeapps.org/downloads/alt1/Rune … pplication
                        Server        : Apache/2

IDENTITIES
    Deployment Identity        : Runeapps.Alt1.application, Version=0.0.4.35, Culture=neutral, PublicKeyToken=0000000000000000, processorArchitecture=x86

APPLICATION SUMMARY
    * Installable application.

ERROR SUMMARY
    Below is a summary of the errors, details of these errors are listed later in the log.
    * Activation of http://runeapps.org/downloads/alt1/Rune … pplication resulted in exception. Following failure messages were detected:
        + Activation failed.
        + The system cannot find the file specified. (Exception from HRESULT: 0x80070002)

COMPONENT STORE TRANSACTION FAILURE SUMMARY
    No transaction error was detected.

WARNINGS
    There were no warnings during this operation.

OPERATION PROGRESS STATUS
    * [26/01/2015 13:17:51] : Activation of http://runeapps.org/downloads/alt1/Rune … pplication has started.
    * [26/01/2015 13:17:51] : Processing of deployment manifest has successfully completed.

ERROR DETAILS
    Following errors were detected during this operation.
    * [26/01/2015 13:17:51] System.Deployment.Application.DeploymentException (Activation)
        - Activation failed.
        - Source: System.Deployment
        - Stack trace:
            at System.Deployment.Application.ComponentStore.ActivateApplication(DefinitionAppId appId, String activationParameter, Boolean useActivationParameter)
            at System.Deployment.Application.SubscriptionStore.ActivateApplication(DefinitionAppId appId, String activationParameter, Boolean useActivationParameter)
            at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.Activate(DefinitionAppId appId, AssemblyManifest appManifest, String activationParameter, Boolean useActivationParameter)
            at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)
            at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)
        --- Inner Exception ---
        System.IO.FileNotFoundException
        - The system cannot find the file specified. (Exception from HRESULT: 0x80070002)
        - Source: System.Deployment
        - Stack trace:
            at System.Deployment.Application.NativeMethods.CorLaunchApplication(UInt32 hostType, String applicationFullName, Int32 manifestPathsCount, String[] manifestPaths, Int32 activationDataCount, String[] activationData, PROCESS_INFORMATION processInformation)
            at System.Deployment.Application.ComponentStore.ActivateApplication(DefinitionAppId appId, String activationParameter, Boolean useActivationParameter)

COMPONENT STORE TRANSACTION DETAILS
    * Transaction at [26/01/2015 13:17:51]
        + System.Deployment.Internal.Isolation.StoreOperationSetDeploymentMetadata
            - Status: Set
            - HRESULT: 0x0
        + System.Deployment.Internal.Isolation.StoreTransactionOperationType (27)
            - HRESULT: 0x0







I have the latest .net thing (4.5.2).

If anyone could advise me on how to sort this it would be great.

Thanks,

Last edited by BestMate (2015-01-26 13:26:52)

Offline

#2 2015-01-26 13:46:58

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 739

Re: Need some help

Thanks for the detailed report, i looked up the error and it looks like the installation got corrupted at some point. I've had similar reports which also hinted towards file corruption. I'm not sure how that could happen tho. https://social.msdn.microsoft.com/Forum … formssetup
The error is happening outside of Alt1 so I don't really know what it could be either.

Offline

#3 2015-01-26 13:58:10

BestMate
Member
Registered: 2015-01-26
Posts: 5

Re: Need some help

Is there anything you could recommend?

Offline

#4 2015-01-27 08:27:31

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 739

Re: Need some help

I am working on a solutions right now check this thread for more details.
http://runeapps.org/forums/viewtopic.php?pid=123

Offline

Board footer

Powered by FluxBB