#1 2017-09-05 14:39:10

Gidedin
Member
Registered: 2017-09-05
Posts: 11

AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

Can anyone find how to make it work?

I can't, for the love of Guthix, make it work. I tried everything so far. Tried so many text combinations. Partial, complete, with timestamp, without timestamp. Legacy interface, EoC interface and so many other stuff. I can't make it work. It won't detect anything. It always stays at 0.

Can someone help me?

Maybe this is the issue?

TxQpvj4.png

It doesn't detect the entire chatbox.

Offline

#2 2017-09-05 14:51:57

dirtpants
Member
Registered: 2017-08-11
Posts: 4

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

tried diffrent capture mode?
this might be stupid, but tried smaller chat window?

Offline

#3 2017-09-05 14:53:23

Gidedin
Member
Registered: 2017-09-05
Posts: 11

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

dirtpants wrote:

tried diffrent capture mode?
this might be stupid, but tried smaller chat window?

Did all that. Different screen sizes and screen types (EoC, Legacy, Social, RS2, RS3...), tried OpenGL, Desktop and DirectX.

All to no avail =/

Offline

#4 2017-09-05 15:01:37

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 739

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

It should work with this setup. Are you using the built-in preset for harps?
The fact that the whit rectangle doesn't cover the entire box doesn't matter in this case. However it will get the proper size if you click show on the top bar of the chatbox.
I can't test that image myself as it looks like you saved it as something different than .png (multiple times). I can check the image itself if you upload a proper png. An easy way to do this is just pressing alt+2 and selecting a screen area.

All i can think of is that you might be running an old version of alt1.

Offline

#5 2017-09-05 15:50:03

Gide
Guest

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

Skillbert wrote:

It should work with this setup. Are you using the built-in preset for harps?
The fact that the whit rectangle doesn't cover the entire box doesn't matter in this case. However it will get the proper size if you click show on the top bar of the chatbox.
I can't test that image myself as it looks like you saved it as something different than .png (multiple times). I can check the image itself if you upload a proper png. An easy way to do this is just pressing alt+2 and selecting a screen area.

All i can think of is that you might be running an old version of alt1.

I really have no idea what is happening.

Here is the image: https://i.imgur.com/NH7cAKD.png
Here is the alt1 version: https://i.imgur.com/WLpNvYf.png
Here is the harp settings (yes, there are a bunch of duplicates because I am tired to keep trying now): https://i.imgur.com/IuiAeLW.png

#6 2017-09-05 15:50:52

Gidedin
Member
Registered: 2017-09-05
Posts: 11

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

Skillbert wrote:

It should work with this setup. Are you using the built-in preset for harps?
The fact that the whit rectangle doesn't cover the entire box doesn't matter in this case. However it will get the proper size if you click show on the top bar of the chatbox.
I can't test that image myself as it looks like you saved it as something different than .png (multiple times). I can check the image itself if you upload a proper png. An easy way to do this is just pressing alt+2 and selecting a screen area.

All i can think of is that you might be running an old version of alt1.

I really have no idea what is happening.

Here is the image: https://i.imgur.com/NH7cAKD.png
Here is the alt1 version: https://i.imgur.com/WLpNvYf.png
Here is the harp settings (yes, there are a bunch of duplicates because I am tired to keep trying now): https://i.imgur.com/IuiAeLW.png

Can you please, delete the message above?

Offline

#7 2017-09-05 16:18:26

Gidedin
Member
Registered: 2017-09-05
Posts: 11

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

Not sure if this will be useful, but this is the AfkWarden with the debug lines active: https://i.imgur.com/W35rOyv.png

Offline

#8 2017-09-06 04:01:54

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 739

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

Thanks for the screenshot. I found the issue and it's fixed now. It should work next time you open the app.

Offline

#9 2017-09-06 13:09:35

Gidedin
Member
Registered: 2017-09-05
Posts: 11

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

Skillbert wrote:

Thanks for the screenshot. I found the issue and it's fixed now. It should work next time you open the app.

Yup. Everything is working as intended now. I am glad that I was able to help you in any way. Alt1 is awesome. Thank you so much for that.

While I am at this, can I suggest you something? Is it possible for the Alt1 to warn us when a clue scroll is looted from thieving so I know I have to stop?

I know this may not be as important as many other things, but would be a good addition tongue

Offline

#10 2017-09-06 15:48:54

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 739

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

If you're using a ring of wealth (or sisters) there will be a "shines more brightly" message. You can add a custom chat alert to trigger with that.

Offline

#11 2017-09-15 14:09:35

Gidedin
Member
Registered: 2017-09-05
Posts: 11

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

So, this started again today: https://i.imgur.com/ZBCb8m5.png

=/

I tried everything I could, but nothing seems to work. Tried fixed screen, legacy, full screen, rebooted pc, closed and re-opened client many times.

Offline

#12 2017-09-15 14:24:38

Gidedin
Member
Registered: 2017-09-05
Posts: 11

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

Ok, I messed with a lot of stuff and it is working now. I am scare to change anything now to mess with it again, but I think it has to do with this:

2XDNJyt.png

While that was collapsed, it wasn't working.

Offline

#13 2017-09-15 15:44:45

Gidedin
Member
Registered: 2017-09-05
Posts: 11

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

Just want to confirm that it is related to the collapsing of the options. I've tested it and when it is not collapsed, it works as intended. Collapsing it messes everything.

Offline

#14 2017-09-19 00:21:12

coldasice
Member
Registered: 2017-09-08
Posts: 6

Re: AfkWarden & Harps Preset / Chat Preset

can confirm collapse breaks it

Offline

Quick reply

Write your message and submit

Board footer

Powered by FluxBB