#1 2020-12-12 21:18:24

moltensoul
Member
Registered: 2020-12-12
Posts: 2

clue solver now not working

worked fine a  few days ago but the clue solver now isnt working
it says
• DirectX capture seems to be working correctly.
• Alt1 successfully found the home teleport button in-game. Image detection should be working corectly!

link to image https://imgur.com/a/zvWVh0s

any help please

Offline

#2 2020-12-12 21:59:00

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 999

Re: clue solver now not working

I found the issue, apparently there is a problem with having legacy mode interfaces and having full size title bars and having unlocked interfaces. The combination of these three rarely used settings confuses the solver. The easiest way to solve this is to press 'L' which will lock your interfaces.
No immediate plans to fix for this combination of settings.

Offline

#3 2020-12-18 20:37:02

moltensoul
Member
Registered: 2020-12-12
Posts: 2

Re: clue solver now not working

thanks smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB