#1 2015-07-28 16:17:33

creris
Member
Registered: 2015-07-28
Posts: 1

weird problem

So I was installing Alt1 toolkit on my computer. It went all fine, it downloaded fine, installed(seemingly), then the program tried to run or something, the alt1 toolkit application(I think it is it, unless its some middle program with the same icon) and then AVG stepped in for some reason, saying it "protected me"(yea right) by removing something from some C: path.

Then I tried running both alt1 toolkit and the installer again, and both said that they cant start the program and I should contact you.

Basically I have 2 problems, I cant install it anymore(the details on error: http://pastebin.com/J6HiKp6s)[when it downloads, it says it cant execute the program, I tried disabling firewall as well as the protection, still the same] and also I would like to know where the files it downloads are stored at, because I feel from the previous attempt it kept the files in there for some reason(They arent in %temp%, I shift-deleted its whole contents).

I know this is typed chaotically big_smile

Offline

#2 2015-07-28 20:50:06

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 1,001

Re: weird problem

Alt1 is installed and managed by a system called click-once. The installation folder is sort of random, it is C:\Users\User\AppData\Local\Apps\2.0\Data\GO7DK96G.6XZ\P2V87K85.7W4\rune..tion_0000000000000000_0001.0001_ca6bf1b51257b677\ to me.
AVG removed some required files, but did not uninstall the toolkit. You will have to uninstall it in the control panel and make sure to select allow/remove from blacklist/uninstall avg before reinstalling alt1.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB