#1 2021-06-09 21:03:33

efekz90
Member
Registered: 2021-06-09
Posts: 2

[SOLVED] Hard clue slider puzzle box "Puzzle Found"

Hello guys,

Haven't had any issues with Alt1 recently as far as cluesolver working with clues/overlays/puzzle boxes until this afternoon when it stopped working mid solve with ~3 pieces left to put in order.

Tried to remove/re-add the app, uninstall Alt1 and reinstall from scratch and also a few other suggestions for nVidia gfx cards from this thread: https://runeapps.org/forums/viewtopic.php?id=1190

Screenshot of my client:
https://i.gyazo.com/5566190ca0f233829f7 … f615b3.jpg

Any suggestions?

Last edited by efekz90 (2021-06-09 21:51:36)

Offline

#2 2021-06-09 21:37:26

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 1,011

Re: [SOLVED] Hard clue slider puzzle box "Puzzle Found"

Have you tried moving some tiles around and then solving again?

Offline

#3 2021-06-09 21:51:25

efekz90
Member
Registered: 2021-06-09
Posts: 2

Re: [SOLVED] Hard clue slider puzzle box "Puzzle Found"

Lol, I am an idiot. I went as far as throwing a clue/puzzle away, didnt think of moving a few around/trying again.

All is well. Skillbert is #1.

Much appreciated

Offline

Board footer

Powered by FluxBB