#26 2017-08-18 21:17:42

Logically_Flexible
Guest

Re: Read this before posting about a bug

Hello,

I just recently installed alt-1 and it was working wonderfully the first day. But on the next day I used it every time I would hover over any clickable npc/object it would freeze the game client until I move the mouse off and everything seems ok. I've tried to change the capture settings but nothing I've done has worked.

Any help is greatly appreciated.

#27 2018-07-16 04:17:07

Jay
Guest

Re: Read this before posting about a bug

For some reason, my sheathed stance stopped working when it was working perfectly fine the day before. The avatar stance appears to be crossed out and there's no percentage box overlay on my equipment box to detect if it's sheathed. On the toolkit settings, it says that it's synced to my client and matches too. Any help is greatly appreciated.

FluxBB bbcode test

#28 2019-09-01 16:14:16

Youko_Rayah
Member
Registered: 2018-10-03
Posts: 3

Re: Read this before posting about a bug

got alt 1 installed and now my game lagges so badly rs3 is not playable.  this is a new laptop, just got it a week ago.  and now alt 1 will not uninstall.

i do not want to have to wipe this laptop, help please?

Offline

#29 2019-09-01 16:32:24

Skillbert
Administrator
Registered: 2014-12-30
Posts: 1,017

Re: Read this before posting about a bug

It doesn't uninstall? sounds like some file is corrupted. Try if rebooting does anything. Running the installer again will fix (most) partial uninstalls if you're still having problems after that.

Also make sure you don't have AVG antivirus on silent mode. That program just deletes files left and right and you wont even know.

Offline

#30 2020-03-27 10:05:47

shao12138
Member
Registered: 2020-03-25
Posts: 2

Re: Read this before posting about a bug

I had an image capture problem with alt 1 on my new laptop, I’ve posted an screenshot with the link on top of the sticky but it’s not visible to me. I used all 3 capture modes, set FXAA off in runescape and Nvidia, made sure DPI scaling in windows is turned off and I selected the “override high dpi scaling” in Alt 1 options. Any help is greatly appreciated.

Offline

#31 2020-11-22 03:00:00

kingpain420
Member
Registered: 2020-11-22
Posts: 4

Re: Read this before posting about a bug

https://ibb.co/DD1pQqm


issues with chatbox detection it will detect when i login with a white indicator around chatbox then dissapear within a minute picture shown above of my screen cant find any fixes

Offline

#32 2020-11-22 03:09:40

kingpain420
Member
Registered: 2020-11-22
Posts: 4

Re: Read this before posting about a bug

Offline

#33 2021-09-26 11:51:10

pranav khant
Member
Registered: 2021-09-26
Posts: 1

Re: Read this before posting about a bug

Hi, i really hope this forum page is still working
Im having troubles with the detection as ive run it in all 3 settings and fxaa turned off..

alt1 still refuses to detect my games "home teleport" icon
i need some fix for this as i feel it is related to the app and not with my pc or screen
i have an rtx 2060 and 4k samsung oled screen.. (i run it in 1920x1080)

my rs3 interface setup
https://gyazo.com/dbe7fb6cd43e55e60ad668bcede28775

my settings last attempted with on alt 1
https://gyazo.com/db564e207008e44edf36012a22ff0568

Offline

#34 2021-09-26 19:31:18

crazye97
Member
Registered: 2019-03-19
Posts: 106

Re: Read this before posting about a bug

Make sure your in-game interface scaling is 100% (which it appears to be), and try this thread: https://runeapps.org/forums/viewtopic.php?id=1190

Offline

Board footer

Powered by FluxBB